Читај ми!

Вучић са Хилом и Марфијем: Сарадња на Балкану услов за напредак свих народа

Председник Србије Александар Вучић примио је у Београду америчке амбасадоре у Србији и БиХ, Кристофера Хила и Мајкла Марфија и навео да су имали садржајан и отворен разговор о свим важним регионалним питањима.

"Указао сам на чињеницу да политичка и економска сарадња на Балкану представљају најважнији услов за напредак свих народа. Такође, изразио сам посвећеност Републике Србије поштовању норми Дејтонског мировног споразума и увереност да су мир и стабилност највише вредности на којима морамо да истрајемо", написао је Вучић на Инстаграм налогу buducnostsrbijeav

Истакао је да је Србија увек подржавала интегритет БиХ, као и права Републике Српске и другог ентитета које имају у складу са Дејтонским споразумом.

Амбасадор Хил је саопштио да је имао продуктиван састанак са председником Александром Вучићем и амбасадором  Мајклом Марфијем о ЕУ перспективама и регионалној динамици на Западном Балкану. 

"Сви смо се сагласили око важности пружања подршке суверенитету и територијалном интегритету БиХ, као и мултиетничком карактеру и функционалним институцијама на државном нивоу", навео је Хил на Твитеру.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара