Читај ми!

Приведеном лекару на Јарињу одређено задржавање до 48 сати

Николи Тодоровићу, приведеном на пункту Јариње, одређено је задржавање до 48 сати због сумње да је напао полицајца, а након саслушања сутра ће се појавити пред судом, саопштили су из дирекције полиције у Приштини, а потврдио је и његов адвокат Милош Делевић.

Тодоровићу, према наводима полиције, није дозвољено да прође пунт Јариње због некомплетне документације, а пошто му је забрањено даље кретање, према тврдњама полиције, "одбио је и да потпише документ/решење о забрани уласка", након чега је "напао једног од полицајаца наневши му физичке повреде".

Адвокат Делевић је навео да је Тодоровић вечерас саслушан у станици полиције у јужном делу Митровице и да му је Тодоровић пренео да су га полицајци провоцирали током контроле документације, а током привођења физички се обрачунали са њим.

О случају је обавештен тужилац, а против Тодоровића је покренут поступак за "напад на службено лице", па му је одлуком тужиоца одређено задржавање до 48 сати.

Канцеларија за Косово и Метохију раније је саопштила да је лекар запослен у KБЦ у Kосовској Митровици Никола Тодоровић приведен на прелазу Јариње док је возио малолетну децу у општину Србица, на породичну крсну славу.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво