Канцеларија за КиМ: Хапшење бившег полицајца на Јарињу наставак прогона српског народа

Данашње хапшење бившег српског полицајца Миљана Ј. на Јарињу наставак је притисака и прогона српског народа на Kосову и Метохији, посебно полицајаца који су новембра прошле године скинули униформу косовске полиције, саопштила је Канцеларија за КиМ.

Миљан Ј. је ухапшен пред очима супруге и двоје малолетне деце, који су његовим изненадним хапшењем претрпели огроман стрес, наводи се у саопштењу Канцеларије за КиМ.

“Одмах по сазнању о Миљановом хапшењу, Kанцеларија за Kосово и Метохију је ангажовала адвоката који ће га бранити и помагати му у овом случају, а представници Kанцеларије су ступили у контакт са породицом ухапшеног, како бисмо им и на тај начин пружили прекопотребну подршку и понудили сву помоћ“, додаје се у саопштењу.

Једно од главних питања које се поставља, истиче Канцеларија, јесте како се то Миљан Ј. годинама слободно кретао преко административних прелаза и био у служби косовске полиције, а сада му се преко ноћи откривају некакве тајне потернице и на терет стављају дела стара више година.

“То довољно говори о природи овог монтираног и политичког хапшења и намерама Приштине да се обрачунава са Србима које не може да натера да се врате у косовску полицију“, закључује Канцеларија за КиМ.

четвртак, 01. јун 2023.
21° C

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено