Вучић са Орбаном и Сијартом: Пријатељства јачају у тешким временима

Председник Србије Александар Вучић састао се у Београду са премијером Мађарске Виктором Орбаном и министром спољних послова Петером Сијартом, са којима је разговарао о развоју геополитичке ситуације, проценама, плановима, новим пројектима и сарадњи. Орбан је рекао су мађарско-српски односи на историјски највишем нивоу.

"Са Виктором Орбаном и Петером Сијартом о развоју геополитичке ситуације, проценама, плановима, новим пројектима и сарадњи, о будућности", написао је Вучић на Инстаграму buducnostsrbijeav. 

"Пријатељства се дуго и пажљиво граде, учвршћују се и јачају у тешким временима, а она права су драгоцена баш зато што су изузетно ретка, поготово у политици и нарочито у данашње време. Увек одговорно, озбиљно, искрено, уз поштовање и поверење", навео је Вучић. 

"После три и по сата разговора о свим стратешким питањима сарадње између Мађарске и Србије, одиграо сам пријатељску партију билијара са премијером Орбаном. Поносан на пријатељство Срба и Мађара и захвалан Виктору Орбану што је уложио много труда и енергије да то пријатељство буде суштинско и искрено", написао је председник Вучић на Инстаграм налогу.

Мађарски премијер Виктор Орбан навео је да су мађарско-српски односи на историјски највишем нивоу.

недеља, 04. јун 2023.
16° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено