Читај ми!

Вучићева порука: Међусобно признање?! Сањајте!

Председник Србије Александар Вучић обратио се грађанима Србије путем свог налога на Инстаграму "buducnost srbijeav" и поручио да не тражи аболицију за своју породицу, како то неки тврде, већ спас за српски народ на Косову и Метохији. "Међусобно признање?! Сањајте!", поручио је Вучић.

"Народе српски, грађани Србије, западни агент Рада Трајковић каже да тражим аболицију за своју породицу, а не спас за српски народ на Косову и Метохији.

Лаже, лаже као и сви они у Скупштини који су говорили све оне бесмислице. Брани ме таман као и моји коалициони партнери.

Зато народе, само да имате у виду, моја породица је овде, остаће у Србији, као и ја. Никога се не плашимо јер ништа украли нисмо.

Криви смо јер бранимо Србију. Бранићемо Србију. Међусобно признање?! Сањајте! Живела Србија", поручио је председник Вучић у изјави објављеној на Инстаграму.

Раније данас, Новости су објавиле да је Вучић на седници врха Српске напредне странке поручио да је спреман да иде на изборе као кандидат за премијера и да неће попустити под уценама "ни Запада, ни СПС-а, ни лажних десничара".

Блиц је, позивајући се на изворе у врху СНС-а, објавио да би ванредни избори у Србији могли да буду одржани већ у септембру.

субота, 22. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије