Читај ми!

"Новости" сазнају да је Вучић спреман на изборе, извори "Блица" најављују их за септембар

Спреман сам да идем на изборе као кандидат за премијера, али нећу попустити под уценама – ни запада, ни СПС-а, ни лажних десничара, поручио је Александар Вучић на седници врха Српске напредне странке, сазнају "Новости". Ванредни избори у Србији могли би да буду одржани већ у септембру, сазнаје "Блиц" незванично у врху СНС-a.

"Боље је да одемо у опозицију него да нам партијски и приватни интереси воде државу. Спреман сам да идем на изборе као кандидат за премијера, али нећу попустити под уценама – ни запада, ни СПС-а, ни лажних десничара", нагласио је Александар Вучић.

Како Новости преносе, наговештај потпуне промене актуелне политичке панораме у држави настао је током сумирања недавне седнице Народне скупштине посвећене Косову и Метохији, а Вучић је рекао да је СНС био усамљен у одбрани државних интереса и да је уз себе имао – народ.

"Веома сам разочаран понашањем социјалиста, који су били негде између, желећи да се додворе свима", пренели су Новостима извори из СНС-а Вучићеве речи.

Вучић је, такође, рекао и да му је "доста и покварењака који би да се богате на рачун странке, често се позивајући на њега приликом својих мутних послова, а кад год је требало да се боре за државу и народ, први су окретали леђа".

недеља, 04. јун 2023.
23° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено