Читај ми!

Косовска полиција претресла Милана Радојевића на новом контролном пункту

Бивши градоначелник Северне Митровице Милан Радојевић објавио је снимак са новог контролног пункта који је на северу успоставила косовска полиција и позвао представнике међународне заједнице, који не верују да косовска полиција тамо сваког дана повећава присуство, да дођу и сами се увере у право стање.

"С обзиром да поједини представници међународне заједнице не верују да се повећава присуство косовске полиције на северу иза мене је нови пункт који је косовска полиција поставила на северу. Овим путем апелујем на представнике међународне заједнице да посете север КиМ, али да то ураде приватним возилима и без најаве. Наићи ће на гостољубивост српских домаћина", рекао је у видео поруци постављеној на свом Фејсбук профилу.

Радојевић је казао да га интересују њихови утисци о третману који ће имати ако се упуте приватним возилима, са својом породицом, без најаве на север КиМ од припадника косовске полиције.

"Молим да те утиске пренесете нашим грађанима", истакао је Радојевић.

Пренео је и своје искуство са косовском полицијом након смимања видео поруке.

"Након што смом кренули назад, зауставили су нас и комплетно претресли ауто. Тражили су телефоне Немањи Бишевцу и мени, али смо одбили да их предамо. Након комплетног претреса, задржавања и испитивања пустили су нас да наставимо пут. Чекамо искуства представника међународне заједнице", написао је Радојевић. 

понедељак, 27. март 2023.
10° C

Коментари

Nije baš lako...
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
B1 i B6 za Regeneraciju Diskova
Дискус хернија, болест 21. века
ma kakav vrabac
Дискус хернија, болест 21. века
Re: pretplata
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања