НАДА: Јерковић искључен из посланичке групе, није поштовао правила

Посланик Александар Јерковић је искључен из посланичке групе НАДА - Нови ДС С - ПОКС, јер се није придржавао елементарних правила у функционисању коалиције, поштовања коалиционих партнера, председника и заменика председника посланичке групе, саопштила је Информативна служба НАДА.

У саопштењу се наводи да с обзиром на кршење елементарних принципа сарадње и партнерских односа од стране Александра Јерковића, као и због тога што посланичка група није компатабилна са његовим начином деловања у којем политичку сцену претвара у ријалити шоу, "НАДА је одлучилила да Јерковић буде исклјучен из посланичке групе НАДА - Нови ДС С - ПОКС".

У саопштењу се подсећа да је Александар Јерковић постао народни посланик након смрти генерала Божидара Делића, са којим је коалиција НАДА имала одличну сарадњу, поштовајући и уважавајући његов лик и дело.

Посланик Александар Јерковић, који је у скупштину ушао као посланик Покрета "Нема назад, иза је Србија" после смрти генерала Божидара Делића, рекао је раније данас да више није члан посланичке групе "НАДА-Нови ДС С-ПОКС" и за Танјуг навео да ће убудуће наступати као самостални посланик.

Јерковић је на конференцији за новинаре рекао да му је јуче, када је дошао на седницу Скупштине Србије на којој се расправља о предлогу буџета за 2023. годину, саопштено да је та посланичка група расформирана и да је формирана нова без Делићевог покрета.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара