Читај ми!

Последња седница досадашње владе, Брнабићева захвалила министрима

Влада Србије одржала је данас последњу седницу у овом мандату на којој је донето више одлука и решења, а председница владе Ана Брнабић захвалила је министрима на свему што су заједно као тим постигли.

Чланови владе усвојили су Закључак о одобравању средстава за доделу једнократне помоћи грађанима којима је изузетно угрожен животни стандард, а који живе на територији Куршумлије, Прокупља, Ниша, Крагујевца, Београда, Блаца, Горњег Милановца, Србобрана и Смедерева, саопштено је после седнице.

Једнократна помоћ у укупном износу од 43.650.000 динара обезбеђена је за 873 грађана која су тренутно у стању социјалне потребе, а који су према подацима центара за социјални рад на евиденцији Националне службе за запошљавање.

На седници владе дата је и сагласност да се успостави сарадња Ужица са општином Будва у више области - туризам, привреда, култура, спорт, наука, здравство и образовање. Будућа сарадња биће од заједничког интереса за грађане и Будве и Ужица.

Скупштина сутра о избору нове Владе, Брнабићева излаже експозе 

Нова Влада Србије, мандатарке Ане Брнабић, уколико добије подршку Народне скупштине, имаће 28 чланова. Чиниће је 27 министара и премијерка.

Председник СНС-а Александар Вучић саопштио је јуче на седници Главног одбора странке већину имена кандидата за министре.

Седница Народне скупштине о избору нове владе заказана је за сутра, када ће мандатарка Ана Брнабић изложити свој експозе.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара