Читај ми!

Вучић: Увек смо радили оно што је најбоље за нашу земљу

Председник Александар Вучић оценио је да је протекла недеља била изузетно важна за Србију у сваком смислу, а да га посебно радује наставак тренда договора и реализације великих инвестиционих пројекта који јачају нашу привреду и просперитет целог друштва.

Радимо са највећим светским економијама, немачки гигант МТУ отворио је нову фабрику у Србији, а са јапанским компанијама договорено је интензивирање сарадње, написао је Вучић на налогу buducnosrbijeav на Инстаграму

Председник је подсетио да је на регионалном плану са пријатељима из Мађарске и Аустрије договорен заједнички рад на јачању безбедности наших држава и грађана, а да су на европском нивоу, по први пут у присуству лидера са целог континента, тражена решења за изазове који су нам заједнички и никад тежи.

"У свим тим контактима, при сваком руковању, договору или нашем одговору, руководило ме је једно - интерес Србије. Ми смо увек радили оно што је најбоље за нашу земљу и успевали смо да одолимо тешким изазовима са било које стране. Научили смо да трпимо притиске и никада нећемо довести Србију у опасност, већ настављамо рад на њеном опстанку и просперитету и у недељама које су пред нама. Живела Србија!", написао је председник.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво