Читај ми!

Влада формирала Привремено надзорно тело за пpaћењe медија током изборне кампање

Влада Србије данас је донела одлуку о образовању Привременог надзорног тела за пpaћењe медија током изборне кампање, у складу са договором током Међустраначког дијалога о изборним условима уз посредовање Европског парламента, објавило је на Инстаграму Министарство културе и информисања.

Том одлуком утврђују се задаци, састав, начин образовања, као и начин рада и финансирања Привременог надзорног тела за пpaћењe медија током изборне кампање, наводи се у саопштењу.

Предвиђено је да Pривремено надзорно тело има 12 чланова, а његов састав треба да обезбеди политички плурализам и професионалну стручност.

"Шест чланова предлаже РЕМ, а преосталих шест чланова (у формату 3+3), у складу са Завршним документом Међустраначког дијалога о изборним условима уз посредовање Европског парламента од 18. септембра 2021. године, предлаже председник Народне скупштине након консултација са кофасилитаторима Међустраначког дијалога о изборним условима уз посредовање Европског парламента", наводи Министарство културе и информисања.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво