Читај ми!

Небојша Стефановић: Дуго већ слушам лажи о СНС-у, Вучићу и мени

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић саопштио је да већ дуго слуша најневероватније лажи, које, како је навео, о Александру Вучићу, Српској напредној странци и њему пласира опозиција. Као неко ко је пријатељ Александра Вучића, нећу мирно гледати да о њему лажи износе најгори у Србији, а да не кажем истину и не учиним све што могу да му барем мало помогнем у ношењу тешког бремена, навео је Стефановић.

У писаној изјави за Танјуг Небојша Стефановић је навео да те лажи пласирају они који су док су вршили власт обезбедили себи лагодан и луксузан живот Драган Ђилас, Вук Јеремић, Бошко Обрадовић и њихови разни Алексићи, Тепићке и слични мегафони".

Према речима Стефановића "они који су се бавили искључиво прљавим пословима, отимајући новац грађана Србије и обезбеђујући себи лагодан и луксузан живот, док је Србија постајала све сиромашнија, често желе да оно што су они сами радили припишу неком другом".

У медијима које контролишу свакодневно спекулишу, како додаје Стефановић, и о односима унутар СНС и његовом односу са председником Вучићем, злонамерно пласирајући бројне измишљотине, како би скренули пажњу са разних офшор локација и милијарди које су прелили из Србије на своје рачуне.

"Оно што се дешава у њиховим странкама, њихови међусобни односи, као и најмонструозније пљачкашке афере којима смо сви у Србији сведочили у време њихове власти - они би желели да их се не сећамо. Али их се грађани Србије јако добро сећају, јер су то биле године у којима је Србија грцала у беди, а они постајали милионери", каже у писаној изјави за Танјуг Стефановић.

Он додаје да у годинама у којима Србија коначно почиње да решава проблеме које су нам оставили иза себе, као и да постиже значајне економске успехе, пре свега захваљујући политици оличеној у Александру Вучићу "може само да каже да му је част што је део тима који он предводи у борби за бољу Србију".

"Истовремено, као неко ко је пријатељ Александра Вучића, нећу мирно гледати да о њему лажи износе најгори у Србији, а да не кажем истину и не учиним све што могу да му барем мало помогнем у ношењу тешког бремена.

Зато желим да поручим грађанима Србије да не постоје никакви прљави послови, о којима би неко говорио како то наведени лажови из опозиције очекују. Исто тако желим да поручим грађанима Србије да буду мирни и спокојни, јер сам потпуно сигуран да је Србија на челу са Александром Вучићем на добром путу и да су пред нама године у којима ће наша земља напредовати", додао је Небојша Стефановић у изјави за Танјуг.

субота, 25. март 2023.
10° C

Коментари

Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
B1 i B6 za Regeneraciju Diskova
Дискус хернија, болест 21. века
ma kakav vrabac
Дискус хернија, болест 21. века
Re: pretplata
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
RTS 2-Glavnom i odgovornom uredniku
Ко управља РТС-ом