Вучић након обиласка радова: Србију нико неће моћи да стигне

Председник Александар Вучић обишао је радове на изградњи петље Батајница. Петља је део обилазнице око Београда, а њена изградња вредна је готово 10 милиона евра.

Како је раније најављено, петља ће потпутно бити завршена до краја године, па ће грађани Батајнице добити везу са ауто-путем и старим новосадским путем.

Пројекат изградње петље финансиран је из кредита Европске банке за обнову и развој, а обухвата изградњу саобраћајница, укључујући мост преко пруге, инфраструктурне инсталације, као и саобраћајну сигнализацију.

Са председником Вучићем радове су обишли министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић и в. д. директора "Путева Србије" Зоран Дробњак.

Вучић је рекао да је поносан на раднике што вредно раде.

"Људи су углавном из различитих делова Београда, Срема, Баната, чак и Шумадије. Овде раде велики посао", навео је Вучић.

Рекао је да је то посебно важно за људе који живе у Батајници, Новој Пазови, Земуну до Галенике, Бусијама, Угриновцима.

"Фантастичан посао се обавља. Моћи ће људи да излазе на ауто-пут, да са ауто-пута силазе у своја места. Оваквих и још много ствари ћемо наставити да радимо. Зато позивам људе да се боримо још више, да се боримо још снажније, да радимо још више. Србију неће моћи нико да стигне!", рекао је Вучић.

недеља, 28. мај 2023.
16° C

Коментари

Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
PTc
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Operacija kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.