Обрадовић: Изражавао сам протест буком

Народни посланик Бошко Обрадовић је, након што је удаљен из скупштинске сале током заседања, рекао новинарима у холу парламента да је у салу ушао како би изразио протест "буком против диктатуре".

Председница парламента је због тога што је Обрадовић прекинуо заседање прогласила паузу од 15 минута, а Обрадовић је казао да ако могу грађани сваког дана у 20.05 да се побуне са својих тераса, онда може и он, у сали Скупштине.

"Ово је била моја обавеза као народног посланика да им покажем зубе и да им покажем да то што они раде није нормално и да сви треба да се побунимо, свако на свом радном месту треба да дигне глас против ненормалне власти", казао је Обрадовић.

Упитан зашто то није урадио у сали са свог места посланика тако што би се јавио за реч и све то рекао, Обрадовић каже да би му искључили микрофон.

Поновио је став да се ванредно стање укида да би се спровели избори.

"Све што је поента приче у вези са пандемијом је у директној вези са изборима, пандемијска крива је ишла онако како је био изборни интерес владајуће странке. Нема основа за изборе, ни здравствених, ни демократских", казао је Обрадовић.

петак, 31. март 2023.
17° C

Коментари

UDRUŽENJE NACIONALNIH MANJINA MAČVANSKOG OKRUGA
Ко има право на новац из буџетског Фонда за националне мањине
UDRUŽENJE NACIONALNIH MANJINA MAČVANSKOG OKRUGA
Ко има право на новац из буџетског Фонда за националне мањине
Re: Trans šta?
Синтија Никсон открила да јој је најстарије дете трансродно
Pismenost
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Дрмно
ЕПС ће размотрити захтев за расељавање села Дрмно