Обрадовић: Изражавао сам протест буком

Народни посланик Бошко Обрадовић је, након што је удаљен из скупштинске сале током заседања, рекао новинарима у холу парламента да је у салу ушао како би изразио протест "буком против диктатуре".

Председница парламента је због тога што је Обрадовић прекинуо заседање прогласила паузу од 15 минута, а Обрадовић је казао да ако могу грађани сваког дана у 20.05 да се побуне са својих тераса, онда може и он, у сали Скупштине.

"Ово је била моја обавеза као народног посланика да им покажем зубе и да им покажем да то што они раде није нормално и да сви треба да се побунимо, свако на свом радном месту треба да дигне глас против ненормалне власти", казао је Обрадовић.

Упитан зашто то није урадио у сали са свог места посланика тако што би се јавио за реч и све то рекао, Обрадовић каже да би му искључили микрофон.

Поновио је став да се ванредно стање укида да би се спровели избори.

"Све што је поента приче у вези са пандемијом је у директној вези са изборима, пандемијска крива је ишла онако како је био изборни интерес владајуће странке. Нема основа за изборе, ни здравствених, ни демократских", казао је Обрадовић.

среда, 22. март 2023.
11° C

Коментари

RTS 2-Glavnom i odgovornom uredniku
Ко управља РТС-ом
Rupe-Kraljevo
„Процветала“ рупа на путу Краљево–Рашка
Poštovanje za tekst
Дискус хернија, болест 21. века
Pozdrav...
Дискус хернија, болест 21. века
XD
Срби се најкрвавије псују