Седница Скупштине Србије планирана за уторак

Седница Скупштине Србије планирана је за уторак, речено је РТС-у у кабинету председнице Народне скупштине Маје Гојковић.

Како је речено РТС-у, седница ће бити заказана након што влада пошаље потребне предлоге одлука и аката, које ће парламент разматрати на тој седници.

То ће бити прва седница парламента од како је проглашна епидемија коронавируса у Србији.

Председница Скупштине сутра ће одржати онлајн састанак са потпредседницима парламента, на којем ће говорити о организацији заседања Скупштине Србије.

Раније је и председник Александар Вучић изјавио да би Скупштина Србије могла поново да почне с радом у понедељак или у уторак.

Истакао је да ће, у сваком случају, морати да буду поштоване епидемиолошке мере, као и долазак што мањег броја полицијских службеника и административних радника у скупштину.

Данас је, иначе, заседао Административни одбор који је усвојио рабаланс скупштинског буџета, а уочи седнице чланови одбора су добили маске, рукавице и дезинфекциона средства и измерена им је телесна температура.

Сутра ће бити одржан онлајн састанак председнице скупштине Србије Маје Гојковић са потпредседницима парламента, сазнаје РТС.

 

 

четвртак, 08. јун 2023.
17° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено