Финиш предизборних активности на Вождовцу

Кандидати на локалним изборе на Вождовцу, који ће се одржати у недељу 6. децембра дашњим обиласком насеља, разговором са грађанима Вождовца и скуповима улазе у завршницу предизборних активности.

Обиласком насеља, разговором са грађанима Вождовца и скуповима Српска напредна странка, Либерално-демократска партија, коалиција СПС-ПУПС-ЈС, Српска радикалана странка и кандидати листе "За бољи Вождовац - Борис Тадић" данас су наставили предизборну кампању за локалне изборе на Вождовцу, у недељу 6. децембра.

Напредњаци су данас обишли подавалско насеље Зуце, у коме је та странка обезбедила грађевински материјал за две куће, које ће добити најсиромашније породице. СНС је вечерас одржали и завршну конвенцију на платоу испред бањичке пијаце. Окупљенма су се обратили и председник странке Томислав Николић и кандидати за одборнике Скупштине општине Вождовац.

Одбор ЛДП за културу и креативну индустрију симболично је организовао пројекцију филма испред биоскопа "Вождовац" који већ годинама не ради. Активисти странке су указали на неопходност реформе у области културе, како на општинском, тако и на републичком нивоу и истакли да је то предуслов стварања нове културне политике.

И представници СРС су обишли Зуце. Они су, на истом месту где су функционери ДС пред јунске изборе, поставили таблу са предизборним обећањем да ће прикључак на аутопут бити готов за седам дана.

Представници коалиције СПС-ПУПС-ЈС су у насељу Кумодраж са грађанима разговарали о могућностима гасификације домаћинастава на периферији општине Вождовац, и најавили да ће се СПС заложити да се свим житељима Кумодража значајно олакша приступ извору енергије.

Градоначелник Београда Драган Ђилас и кандидати листе "За бољи Вождовац - Борис Тадић", окупили су се испред биоскопа Вождовац, како би показали да је важно овај објекат поново ставити у употребу. Ђилас је нагласио да ће победа те листе омогућити да све што је до сада урађено "попут школа, обданишта, паркова, асвалтираних улица, буде само почетак".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара