Делави осудио претње Србима у Косовским безбедносним снагама

Амерички амбасадор у Приштини Грег Делави осудио је недавне претње српским припадницима Косовских безбедносних снага у Зубином Потоку.

"Сви косовски грађани заслужују да буду сигурни док живе свој живот, одлазе на посао. Осуђујемо претње против припадника Косовских безбедносних снага у Зубином Потоку и позивам власти на пуну истрагу", истакао је Делави на свом Твитер налогу.

"Подржавамо интеграцију косовских Срба у свим косовским институцијама", поручио је Делави.

Медији су пре неколико дана пренели да је косовска полиција истраживала претње упућене Србима у Косовским безбедносним снагама у Зубином Потоку, а које су упућене у лецима које је потписала непозната група која себе назива "Северна aрмија".

У лецима су наведена имена седморице Срба, којима је поручено: "Срешћемо се ускоро. Нема заједнице или полиције која те може заштити".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво