"Доста је било" позива премијера на ТВ дуел

Покрет "Доста је било" Саша Радуловић позвао је медије да натерају премијера да се јавно суочи са истином јер, како наводи, Александар Вучић понавља мантру о "пословним успесима" "Ер Србије", упркос томе што у званичним документима Агенције за привредне регистре пише потпуно супротно.

У саопштењу Покрета се наводи да свако може да прочита да је Ер Србија у 2014. години добила државну помоћ од 71 милион евра и тиме покушала да сакрије да је направила пословни губитак од чак 75 милиона евра.

Покрет је поновио да "Александар Вучић и његов пријатељ и најближи сарадник Синиша Мали, заједно са новим пословодством 'Етихада' угрожавају и пословање 'Аеродрома Београд' који је декретом из Владе био приморан да опрости дуговања од 17 милиона долара 'Ер Србији' на име неплаћених такси".

"Вучићеве изјаве у којима вређа и тврди да је лидер Покрета 'Доста је било' Саша Радуловић такав човек не уме да чита папире које би умело да прочита дете из четвртог разреда основне школе, показују да премијер више не уме да говори стину", оцењује се у саопштењу.

Покрет је позвао медије да натерају премијера да се јавно суочи са истином.

"Најбољи лек је да на РТС позову Сашу Радуловића и Александра Вучића да јавно објасни Радуловићу како се читају папири". Јавни сервис би требало да буде сервис јавности, оцењује се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије