Читај ми!

СНС: Демократе изрежирале напад на Пајтића

Новосадски одбор Српске напредне странке оптужио је демократе да су изрежирале напад на Бојана Пајтића исписивањем графита, као и да стављају себе изнад правосудних органа и закона државе, свакодневно коментаришући рад тужилаштва и полиције.

"Обрукане демократе, које су по свему судећи изрежирале напад на Бојана Пајтића исписивањем графита 'Смрт Пајтићу', како би њихов лидер несметано могао да се брчка на Брионима, сада осумњиченог представљају као нову жртву режима", наводи се у саопштењу напредњака, преноси Танјуг.

СНС наводи да Пајтић и демократе покушавају да случај са непобитним доказима претворе у политички обрачун, окривљујући друге не би ли се извукли из "живог блата" у које су упали.

"Како то да је баш члан ДС и њихов истакнути активиста, што демократе не негирају, ухваћен у чињењу овог кривичног дела? Зашто је Г. И. одбио полиграфско тестирање ако није починио ово кривично дело? Ко је и када запослио Г. И у Водама Војводине и зар то није у супротности са њиховим противљењем партијском запошљавању", пита СНС.

Напредњаци питају и да ли демократе знају ко је Г. И. дао инструкције да почини то кривично дело, када га тако жестоко бране у медијима и да ли дрога у новчанику ухапшеног представља додатну бруку за ДС или ће и то негирати.

СНС пита и како је могуће да Г. И. брани адвокат Шијан, најближи сарадник Демократске стране.

"Лажљиви, осрамоћени, спремни на разноразне специјалне операције, зарад опстанка на власти, Бојан Пајтић и Демократска странка, дотакли су дно политичког живота Србије. О моралу да не говоримо", наводе напредњаци.

Новосадски одбор ДС саопштио је раније данас да је "бестидна лаж" да је Г. И, кога је полиција привела као осумњиченог за исписивање графита "Смрт Пајтићу", сам признао да је исписивао те графите, те да је он "нова жртва режима".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије