Николић отпутовао на Кубу

Председник Србије Томислав Николић отпутовао је у званичну посету Куби где ће разговарати са државним врхом те земље.

Томислав Николић ће се се током посете састати са председником Републике Кубе Раулом Кастром, председником Народне скупштине Естебаном Ласом Ернандесом, саопштила је Прес служба председника Србије.

Николић ће, како је наведено, посетити и кубански Центар за генетски инжењеринг и биотехнологију, као и Центар за молекуларну имунологију.

Томислав Николић и Раул Кастро сусрели су се и 9. маја у Москви током прославе Дана победе над фашизмом. 

Николић је том приликом истакао да Србија не може да се одрекне старих пријатељстава према Куби и Русији, саопштено је из Председништва.

Председник Србије 11. маја потписао је указ о одликовању кубанског лидера Фидела Кастра Орденом Републике Србије на ленти "за истакнуте заслуге у развијању и учвршћивању пријатељских односа и сарадње између Србије и Кубе".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије