Читај ми!

СНС: Пајтић "украо" посланика за већину

Српска напредна странка саопштила је да жали председника војвођанске владе Бојана Пајтића који је, како наводе, морао да "украде" једног посланика странке Богољуба Карића, уз чију подршку покушава да оствари већину у Скупштини Војводине.

У саопштењу СНС-а наводи се да је "шеф војвођанског режима, Бојан Пајтић, по ко зна који пут, покушао је да се лоповлуком задржи у фотељи", преноси Танјуг.

Напредњаци су упитали Пајтића "да ли је то иста она посланица Богољуба Карића о којој је грађанима говорио све најгоре у изборној кампањи, а сада је много воли када му недостаје већина и када му је неопходна било чија подршка да остане у фотељи шефа војвођанског режима", наводи се у саопштењу.

СНС додаје да се демократе са "једва" шест одсто подршке коју су добили на последњим изборима "без икакве срамоте упињу" да остану на власти у Војводини, иако су им грађани јасно рекли да их не желе.

Касније данас СНС је саопштио да ДС нема никакву политику, осим политике "сачувања привилегија, и то по сваку цену".

"СНС поручује да су спасиоци фотеље Бојана Пајтића, ни мање - ни више, радикал, Стојан Тинтор, и Карићева посланица, Вера Угрчић Илић, и да је сада и више него потпуно јасно да ДС нема никакву политику, осим политике сачувања привилегија, и то по сваку цену", наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије