Читај ми!

СНС: Пајтић нема никаква решења

Новосадски напредњаци поручили су да лидер ДС-а и председник Владе Војводине Бојан Пајтић нема "апсолутно никаква решења" како да поправи животни стандард грађана Војводине, те да их је управо он довео на руб егзистенције.

У саопштењу СНС-а се наводи да је Пајтић бринуо једино о томе како да остане у својој фотељи и како да издржи привилегије, како би наставио са личним „бахаћењем и пљачком грађана".

"Доказао нам је, по ко зна који пут, да је једина политика у коју се он разуме, и за коју је ускостручан - политика уништавања јавних ресурса. Само на примеру Развојне банке Војводине директно је оштетио грађане за више од 150 милиона евра", наводи се у саоспстењу новосадског СНС-а.

"Пајтић је потписао толико саопштења критикујући СНС, јер желимо да после толико година донесемо закон о раду, који ће подстаћи инвеститоре да улажу у Србију, и истовремено сачувати права радника, а када га питате који је његов предлог, како би ДС регулисао ту област - Пајтић др Бојан занеми", наводи се у саопштењу напредњака.

"Сасвим је јасно да ДС и Бојан Пајтић немају баш ништа да понуде грађанима Војводине и Србије, осим жеље да им испразне џепове, а своје напуне", закључују у саопштењу.

Реагујући затим на ново саопштење ДС-а, новосадски напредњаци позвали су лидера ДС-а и председника Владе Војводине Бојана Пајтића да грађанима врати 150 милиона евра, директне штете коју је "својом расипничком политиком направио у само једној афери" Развојне банке Војводине и упитали га зашто се толико плаши избора у покрајини.

Пајтић је раније данас рекао за Б92 да формирање концентрационе владе за њега представља "политички бућкуриш", јер би се у њој нашле СНС и ДСС, што је, како каже, програмски неодрживо.

Према његовим речима, мала је вероватноћа да ће се у Војводини одржати избори, а и када би се одржали, како сматра, то не би било у демократској атмосфери, "јер живимо у друштву где не постоји слобода медија".

Упитан да ли ДС има легитимитет у Војводини, лидер демократа је одговорио да су легитимитет добили на изборима 2012. године и да СНС по сваку цену кроз, како каже, отимање посланика жели то да промени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије