Читај ми!

СНС: Испитати Ђиласа и Радуловића

Српска напредна странка сматра да су бивши градоначелник Драган Ђилас и доскорашњи министар привреде Саша Радуловић починили бројне криминалне радње. СНС захтева од државних органа да о томе спроведу хитну истрагу.

СНС сматра да су бивши градоначелник Драган Ђилас и доскорашњи министар привреде Саша Радуловић починили бројне криминалне радње и захтева од државних органа да о томе спроведу хитну истрагу.

У саопштењу СНС приписује Ђиласу бројне криминалне радње у Београду, а Радуловићу различита криминална дела, приликом спровођења стачајних поступака, "уништавајући фирме и фабрике по Србији".

"Захтевамо да се испитају и сви наводи, од првог до последњег, о којима је, у свом писму, говорио политичар Саша Радуловић", наводи се у саопштењу СНС-а.

Према ставу СНС-а, Демократска странка је последња која има право да говори о реформама и борби против криминала и корупције у Србији.

Српска напредна странка урадила је за кратко време, од само 18 месеци, више него што су демократе у свим својим мандатима, стоји на крају саопштења.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије