Читај ми!

Вучић: Директор БИА велики професионалац

Адвокат Александар Ђорђевић који је предложен за директора БИА је врло поуздан, одан и професионалан човек, рекао вицепремијер Александар Вучић.

Први потпредседник Владе Александар Вучић рекао је да је адвокат Александар Ђорђевић кога је предложио за директора Безбедносне информативне агенције (БИА) врло поуздан, одан и професионалан човек.

"Он је одличан правник што је важно за функцију директора БИА. Уз њега ће на високим местима у Агенцији бити и Драган Марковић Маркони који је до сада водио БИА и Јован Дробњаковић који је такође био кандидат за директора'', рекао је Вучић за Блиц.

Вучић је додао да Ђорђевића познаје годинама и да су заједно студирали на Правном факултету.

"Александра знам више од 25 година, а одлично га познајем последњих седам, осам година. Он није функционер СНС и многи га мешају са једним другим адвокатом који се зове исто као он", навео је Вучић.

Влада Србије поставила је Александра Ђорђевића за директора Безбедносно-информативне агенције (БИА).

Ђорђевић је адвокат, а на место шефа БИА долази после Небојше Родића, који је у оквиру реконструкције владе постављен на место министра одбране.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије