Читај ми!

Само брза реконструкција имаће ефекте

Потпредседник Владе Расим Љајић рекао да ће само брза реконструкција имати ефекат и нагласио да није његов посао да оцењује рад министара.

Ако је отворена тема реконструкције Владе, тај процес требало би што пре окончати да би имао ефекат, рекао потпредседник Владе Србије и министар спољне и унутрашње трговине и телекомуникација Расим Љајић.  

"Рекао сам више пута, ако је тема реконструкције отворена, треба што пре да буде окончана", рекао је Љајић новинарима у паузи скупа посвећеног процесу дигитализације телевизије у Србији у Мисији ОЕБС-а у Београду.

Љајић је рекао да има искуства из прошле Владе када се о реконструкцији више од годину дан разговарало и о томе писали медији, а на крају је цео процес искомпромитован и реконструкција није донела ону предност и ефекте какве је могла да донесе да је одмах реализована.

На питање како оцењује рад Владе и министара, Љајић је казао да се никад не би усудио да лицитира и оцењује, нити је овлашћен да то чини, и истакао да је то посао, пре свега, премијера Ивице Дачића и две водеће странке у коалицији – Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије.

"Апсолутно имам колегијалне односе са свима и било би потпуно неумесно да појединачно оцењујем било ког члана Владе", рекао је Љајић, који је и председник Социјалдемократске партије Србије.

Љајић је данас у седишту Мисије ОЕБС-а отворио округли сто Процес дигитализације телевизије у Србији.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије