Читај ми!

Нови управник нишког затвора

Постављен нови управник нишког Казнено-поправног завода, потпуковник Војске Србије Александар Грбовић. Жељко Градишка нови заменик управника КПЗ.

Потпуковник Војске Србије Александар Грбовић распоређен је на место управника Казнено-поправног завода у Нишу, речено је Танјугу у Управи за извршење кривичних санкција. За његовог заменика одређен је државни службеник са великим искуством на пословима начелника, заменика као и управника у оквиру система извршења кривичних санкција Жељко Градишка, додали су у Управи.

Управа је, након идентификовања проблема непопуњености радног места управника у нишком затвору, са посебном пажњом приступила тражењу адекватног кадровоског решења за место управника те установе, с обзиром на то да је реч о великој и важној институцији у систему извршења кривичних санкција.

С циљем да се унапреди рад те установе и остваре још бољи односи са локалном управом, истовремено су распоређени управник и заменик управника Казнено-поправног завода у Нишу и тако попуњена оба радна места, навели су у Управи.

Вршиоцу функције заменика управника, који се недавно помињао у вези са решењем о суспензији једне од запослених у том заводу Валентине Крстић, која је од Агенције за борбу против корупције добила статус узбуњивача, није продужен уговор о раду.

Дакле, Крстићева није "сменила" управника затвора, како су то шпекулисали поједини медији, јер он није ни постојао, односно радно место управника није било попуњено.

На челу затвора био је заменик управника, коме је у међувремену истекао уговор, а који му није продужен.

Решење о суспензији Крстићеве, која је Агенцији указала на одређене неправилности у раду нишког затвора, стављено је ван снаге по налогу Министарства правде и државне управе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво