Читај ми!

Начелникова порука градоначелнику

Градоначелник Крагујевца Верољуб Стевановић прочитао је на седници Скупштине града поруку коју је добио од начелника Полицијске управе Ивана Ђоровића. Порука је претећа и невероватно приземна, рекао је Стевановић. Ђоровић каже да је реч о личној поруци коју је упутио градоначелнику.

На седници Скупштине града Крагујевца, градоначелник Верољуб Стевановић прочитао је одборницима СМС поруку коју му је, у 13 часова и 38 минута, упутио начелник Полицијске управе у Крагујевцу Иван Ђоровић.

"Геније, хвала ти за ово данас и на Хиландар да идеш сам, као сваки прави верник, следећи пут. Не брукај веру антихтристу. У потпису Иван Ђоровић", гласи садржај поруке коју је прочитао Стевановић.

Градоначелник претпоставља, да су повод за поруку, информације које су се појавиле у медијима о могућим сменана у врху полиције. Подсећа да градски челници више од месец дана јавно траже смену начелника полиције и преиспитивање рада полицијске управе.

"Кроз ову поруку ви видите пуно шта тај човек ради, шта све може да умисли, како може да се понаша. Ово је претећа порука и невероватно приземна. Упутили смо писмо председнику државе, члановима Владе, директору полиције. Очекујемо реакцију", рекао је градоначелник Крагујевца.

Начелник полицијске управе Иван Ђоровић каже да је реч о личној поруци коју је упутио градоначелнику и да није очекивао да ће је јавно прочитати. Детаљније није могао да коментарише, јер је за сваку изјаву званичника полиције, потребна дозвола министра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије