ДС: СНС да престане са хајком на опозицију

Нека СНС престане са свакодневном хајком, "користећи власт за обрачун са опозицијом" и коначно почне да решава свакодневне проблеме грађана, саопштио ДС.

Демократска странка поручила је Српској напредној странци да престане са хајком коју свакодневно води у јавности, "користећи позицију власти за обрачун са опозицијом" и да коначно почне да решава проблеме са којима се грађани свакодневно суочавају.

У саопштењу Градског одбора ДС Београд, поводом најновијих навода изнетих у саопштењу СНС да је "ДС заснована на плену и отимању новца грађана", ДС је поручила напредњацима да престане са хајком.

"Београђани су се јасно изјаснили да желе да Драган Ђилас и Демократска странка у Београду наставе политику која је вођена у претходне четири године, политику социјалне сигурности и помоћи најугроженијима, политику која малишанима обезбеђује бесплатне уџбенике, трудницама исплату пуне плате, политику изградње инфраструктуре, школа, обданишта, домова здравља", истиче се у саопштењу.

Демократска странка, додаје се, још једном подсећа представнике напредњака да је неће заплашити свакодневним нападима.

"Никада нас нико неће спречити у изношењу истине, без обзира на очигледан покушај СНС-а да Србијом поново, као некада, завлада атмосфера линча и прогона опозиције", наведено је у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије