Антић: О промени власти највиши органи странке

Питање промене власти у Београду није отворено, каже председник Скупштине града Београда Александар Антић и додаје да није добро да "стално постоји доза тензије о фунцконисању Града".

Председник Скупштине Града Београда и функционер Социјалистичке партије Србије Александар Антић изјавио је да питање промене власти у Београду није отворено и да ће, уколико оно буде отворено, о њему расправљати највиши органи политичких странака.

"Чули смо колега из Српске напредне странке да ће се у Председништву расправљати о питању промене власти у Београду... То је политичко питање и о њему ће раправљати политички органи странака које имају своје представнике у градском парламенту уколико оно буде отворено", рекао је Антић новинарима у Скупштини Града.

Антић је навео да се полемике о промени градске власти воде од 21. маја, односно другог круга председничких избора, и додао да је ситуација компликована, али ни више, ни мање него тада.

"Што се мене и СПС-а тиче, приоритет нам је да радимо посао за који су нам грађани дали одговорност, уколико било која од политичких странака које су део градског парламента имају одређене предлоге о функционисању градске власти, треба да их изнесу", указао је Антић.

Антић је изразио уверење да је легитимно право свих политичких странака да заузимају политичке ставове о промени власти и оценио да није добро да "стално постоји доза тензије о фунцконисању Града".

Упитан да ли има опасности да се СПС деси исто што и УРС-у у Шапцу где су одборници напустили ту партију, Антић је рекао да би било неозбиљно да говори "шта би било, кад би било".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије