Читај ми!

СНС: ДС заснована на отимању новца

Демократска странка заснована је само на плену и отимању новца грађана, па су зато у тој странци уплашени због откривања корупционашких афера, саопштио градски одбор Београда СНС-а. Следеће недеље СНС ће утврдити став о промени власти у Београду, рекао шеф одборничке групе СНС-а у Београду Александар Јовичић.

Градски одбор Београда Српске напредне странке оценио је да је Дeмократска странке на свим нивоима заснована само на плену и отимању новца грађана и да ту странку једино интересују "њихове фотеље и искључиво их плаши откривање корупционашких афера у којима су активно учествовали".

У саопштењу градског одбора СНС-а наводи се да су претходних година живот у Београду "оптеретиле бројне афере", попут реконструкције Булевара краља Александра, када је "прихваћена 650 милиона динара скупља понуда", затим "непозната цена приступних саобраћајница моста на Ади, пљачка новца Београђана кроз јавне набавке у ЈКП Београдски водовод и канализација и у готово свим осталим јавним предузећима".

Како наводе из СНС-а, нервоза представника градске власти јасно показује да челнике ДС-а једино интересују њихове фотеље и искључиво их плаши откривање корупционашких афера у којима су активно учествовали", наводи се у саопштењу.

Градски одбор Београд СНС-а ће, додаје се, наставити да се бори за бољи живот Београђана.

"Нећемо допустити да будућност грађана буде прокоцкана неодговорном политиком ДС-а. Градски одбор напредњака Београда свакако ће поштовати одлуке које буду доносили највиши страначки органи, чак и ако будемо имали другачији став", закључује се у саопштењу.

Став СНС-а о Београду следеће недеље

Шеф одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини града Београда Александар Јовичић рекао је да ће та странка током следеће недеље утврдити свој став о промени власти у Београду.

"Не ради се о томе да ли имамо већину или не, СНС ће о промени власти у Београду говорити следеће недеље на највишем нивоу руководства странке и бићете упознати са ставом СНС-а по том питању", рекао је Јовичић.

Према његовим речима СНС ће ослушкивати вољу грађана и орјентисати се према ономе шта они желе, а биће направљена и детаљна анализа о томе да ли су напредњаци задовољни тренутном влашћу у Београду.

Јовичић је, новинарима у Скупштини града, рекао да ће се веома брзо донети закључак како ће СНС даље деловати.

"Грађани СНС препознају као странку која може да донесе промене на сваком нивоу и буде одговорна власт која ће радити у интересу грађана и неће додатно задуживати Београд", рекао је Јовичић.

На питања новинара у вези са ставом ПУПС-а да је та странка тренутно задовољна функционисањем власти у граду, Јовичић је рекао да ће се тиме бавити највише руководство СНС-а.

Према његовим речима, на републичком нивоу може се видети да се поштеније и одговорније ради, и ако неко препозна да се то ради добро "зашто се то не би пресликало и на нижи ниво".

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије