Читај ми!

Јешић: Политика Владе одбија инвеститоре

Због лоше политике Владе Србије, много мање инвеститора заинтересовано за земљу него пре избора, тврди потпредседник покрајинске владе Горан Јешић.

Потпредседник Владе Војводине Горан Јешић тврди да је много мање инвеститора заинтересованих за Србију него пре избора, због лоше политике републичких власти.

"Сада је много мањи број заинтересованих инвеститора него у периоду пре избора, пре свега због лоше политике Владе Србије и због поруке инвеститорима да је ово нестабилна држава, као и због нејасне европске политике", истакао је Јешић приликом посете општини Мали Иђош.

Јешић је оценио да Влада Србије треба да промени реторику и политику, и коначно почне да ради у корист грађана Србије, тако што ће имати стабилну и јасну политику, јасан европски и реформски пут чиме ће поручити да је Србија добро место за инвестирање.

Покрајински секретар за привреду Мирослав Васин рекао је да је "нелогично" да општина као што је Мали Иђош буде неразвијена, а налази се на свега неколико стотина метара од ауто-пута.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије