Читај ми!

Ђурић: Прокићеве критике неутемељене

Политичке критике Ненада Прокића на рад ЛДП-а суџ неутемељене и апсурдне, изјавио посланик те партије Бојан Ђурић, додајући да ће "на личне увреде одговорити лично".

Посланик Либерално-демократске партије Бојан Ђурић изјавио је да су неутемељене и апусрдне твдње које је у отвореном писму изнео члан Главог одбора странке Ненад Прокић да је ЛДП изгубила оштрицу у наступу и оценио да писмо углавном садржи личне увреде и дисквалификације.

Ђурић је новинарима у парламенту рекао да је ЛДП најоштрија опозиција власти, а да ће на личне увреде, у којима је препознао себе, лично одговорити Прокићу.

Поводом примедби да странка није преузела одговорност за изборни пораз у Београду, Ђурић је рекао да је то питање разматрано на седницама страначких тела, којима је Прокић присуствовао.

Према његовим речима, у Београду ће бити изабран нови градски одбор странке, а људи, који су га раније водили, више не обављају те функције.

Ђурић је рекао и да су апсурдне тврдње Прокића о финансијским извештајима странке и нагласио да су сви финансијски извештаји ЛДП у регуларној процедури подношени надлежним институцијама и објављивани на страначком сајту.

Упитан за разлог Прокићевог незадовољства, Ђурић је рекао да не верује "у принципијелно незадовољнство кад се изгуби функција".

Ђурић је указао да је Прокић на седници Главног одбора, који је одржан протеклог викенда, изабран за члана овог страначког тела, а да није постао посланик због тога што је био 20 на листи ЛДП која је освојила 19 манадат у Скупштини Србије.

Прокић није избачен из странке, рекао је Ђурић, и додао да нико до сада у тој станци није сносио санкције због сличних јавних иступа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара