СНС: Почетак борбе против криминала

Српска напредна странка саопштава да је шокирана лажима и измишљотинама Демократске странке и наглашава да је ово тек почетак у борби за доказивање пљачки изборне воље народа у склопу борбе против криминала и корупције.

Српска напредна странка шокирана je лажима и измишљотинама Демократске странке. Сваки грађанин треба да зна да је управо Демократска странка увела системску корупцију у Србију. То је партија чији председници општина одговарају зато што су новцем за социјално угрожена лица куповали вољу бирача у Србији, што представља најбезобзирнији и најужаснији степен системске пљачке.  

Српска напредна странка наглашава да је ово тек почетак у борби за доказивање пљачки изборне воље народа у склопу борбе против криминала и корупције, која ће се дешавати у наредним данима и недељама, наводи се у саопштењу СНС-а.

Очигледно је да Демократска странка има велики проблем са јасном намером Владе Републике Србије да се најоштрије и без икакве резерве обрачуна са корупцијом и криминалом у Србији. Њихов однос према томе је разумљив, поготово што се на крају показује умешаност многобројних функционера Демократске странке у скоро све корупционашке афере, злоупотребе државне имовине и преваре у којима су жртве били грађани. 

Потпуно је разумљив страх Демократске странке од разоткривања одговорних и њихови покушаји да се под термином "политички прогон" прикрију криминалне радње из претходног периода. Али, то им неће успети, каже се у саопштењу. 

Српска напредна странка ће најодлучније подржати напоре Владе Републике Србије у разоткривању свих афера које су разједале Србију претходних година. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије