Читај ми!

ДС: Влада хапшењима крије неспособност

Да ли Влада Србије планира да у наредне четири године хапси све чланове ДС-а да би сакрила своју неспособност и катастрофалне потезе, упитала је Демократска странка.

Демократска странка затражила је од Владе Србије да одговори да ли планира да у наредне четири године хапси све чланове ДС-а да би сакрила своју неспособност и катастрофалне потезе или ће уместо политичког прогона почети да се бави проблемима људи.

"У дану када смо сазнали да ће нам вероватно бити поново уведене визе, због неумерених и опасних изјава Ивице Дачића, Влада се хитно окренула хапшењу као мери заташкавања истине", оценила је ДС у саопштењу за јавност.

Демократе наводе да уместо да јавност сазна зашто се Србија за два месеца вратила у деведесете са несташицама и затвореним границама, у Бојнику се хапси и у притвору задржава бивши председник општине из ДС-а.

"Демократска странка неће штитити никога ко је крив и огрешио се о закон, подржаваће све што Влада ради у борби против корупције, али се оправдано пита да ли је могуће да главна вест у Србији буде проневера 150.000 динара датих за социјално угрожене, а да притом ниједна пријава о куповини одборника, подмићивању и насиљу над њима није решена, када се зна да је нова већина у Новом Саду успостављена уз помоћ гласова који су добијени куповином ромских гласова", пише у саопштењу.

ДС је истакла да ће, када сви такви случајеви, као и висока корупција у владајућим странкама буду испитани, веровати у принципијелну борбу и добре намере, а Владу је подсетила "да се грађани не могу хранити и грејати хапшењима, нити ће то да спречи укидање безвизног режима".

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво