Читај ми!

Дулић тражи међународну заштиту

Бивши министар Оливер Дулић затражиће помоћ међународних организација задужених за заштиту људских права и представништава страних земаља, јер му је, како тврди, угрожена безбедност.

"Због медијске кампање једног београдског листа" против њега, бивши министар за заштиту животне средине Оливер Дулић најавио је да ће затражити заштиту међународних организација задужених за заштиту људских права и представништава страних земаља у Београду.

Дулић тврди да му је угрожена безбедност због медијске кампање једног београдског листа против њега и његове породице и најавио да ће затражити заштиту међународних организација.

"Подметања и фалсификати који се недељама уназад износе имају за циљ да ме криминализују и представе као пребогатог корумпираног политичара. Што је најгоре, у тој кампањи није поштеђена ни моја породица, због чега нам је угрожена безбедност", навео је Дулић у писаној изјави.

Он је подсетио да последњих 20 дана ниједан број једног дневног листа није изашао без његове слике на насловној страни, и напоменуо да агресивна кампања не престаје, иако је против тог листа поднео више тужби због изнетих неистина.

"Будући да током трајања овог процеса нисам добио адекватну заштиту надлежних државних органа, принуђен сам да помоћ и заштиту затражим код међународних организација задужених за заштиту људских права и представништава страних земаља у Београду", нагласио је Дулић.

Он је такође затражио да истражни органи провере сваку реченицу написану о њему и да о току и исходу истраге обавесте јавност, а понудио је да се упореди његова имовинска карта од дана када је преузео државну функцију до данас.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара