Тадић верује у победу

Борис Тадић уверен у победу на изборима за председника Демократске странке. Углавном сам у животу побеђивао на изборима које је било немогуће добити, а изгубио оне који су били јасно добитнички, рекао Тадић.

Председник Демократске странке Борис Тадић изразио је уверење у победу на изборима за лидера демократа, наводећи да би свако друго решење било погубно за ДС јер би било условљено интересима капитала.

Тадић је навео да ће избори за председника ДС-а бити тешки, али да је оптимиста. "Увек сам оптимиста, да нисам - не бих учествовао на изборима. Углавном сам у животу побеђивао на изборима које је било немогуће добити, а изгубио сам оне који су били јасно добитнички", рекао је Тадић Телевизији Црне Горе.

Борис Тадић је истакао да односе Србије са Црној Гором посматра исто као и када је био на функцији председника Србије.

Упитан да ли би, са садашње дистанце, нешто мењао у политици према Црној Гори у односу на ону коју је водио као председник Србије, Тадић је одговорио одрично. "Не, не бих ништа мењао", навео је лидер демократа.

Тадић је рекао да је након одласка са места председника Србије разговарао са црногорским званичницима Филипом Вујановићем, Милом Ђукановићем и Ранком Кривокапићем, на тему односа између две државе.

"За мене је било важно да појасним шта се то заправо десило у црногорској јавности, односно на који начин су интерпретирани моји приступи политици између две државе. Чини ми се да је било одређених неспоразума", рекао је Тадић.

"Добио сам информацију да је у црногорској јавности било интерпретација мојих састанака са Србима из региона које су, по мом мишљењу, биле веома необичне, односно потпуно погрешне", навео је Тадић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије