Читај ми!

Вучић једини кандидат за лидера СНС-а

Александар Вучић једини кандидат за председника СНС-а на изборној скупштини 29. септембра, саопштено после седнице Главног одбора напредњака.

Вршилац дужности председника Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић биће једини кандидат за председника те странке на страначкој изборној скупштини, заказаној за суботу, 29. септембар, саопштено је после седнице Главног одбора СНС-а, која је била затворена за јавност.

Вучић је новинарима после седнице која је трајала сат и по у Спортском центру Шумице, рекао да ће изборна скупштина бирати заменика председника СНС, Председништво и Главни одбор странке.

Он је одбио да наведе име кандидата за заменика председника СНС, кога би требало да предложи новоизбрани председник странке.

Вучић је најавио да ће Главни одбор СНС неколико дана после изборне скупштине изабрати потпредседнике странке и додао да ће за места потпредседника странке бити предложено више кандидата.

Он је навео да је инсистирао да буде више кандидата за председника СНС, али да је до сада од свих општинских и градских одбора странке, као и Главног одбора, предложен само он као једини кандидат.

"На самој скупштини видеће се да ли ће бити више кандидата", рекао је Вучић.

Упитан да ли ће Јоргованка Табаковић имати страначку функцију, Вучић је одговорио да, и ако буде имала функцију, она је неће обављати све док је на месту гувернера Народне банке Србије.

Најавио је да ће на страначкој скупштини у суботу бити речи и о "малим изменама" политичко-програмске платформе СНС.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара