Без информација о инциденту у Зубином Потоку

Александар Вулин, директор Канцеларије за КиМ каже да надлежни органи на Косову нису саопштили резултат истраге о инциденту у Зубином Потоку где је пре две недеље рањена припадница косовске полиције. Канцеларија за КиМ тражи да се у што скоријем року изађе са именима починиоца и њихових налогодаваца.

Директор Владине Канцеларије за Kосово и Метохију Александар Вулин изјавио је да надлежни органи на Косову ни после 14 дана нису саопштили резултат истраге о инциденту у Зубином Потоку, када је рањена једна припадница косовске полиције.

Вулин је подсетио да су Влада и Канцеларија енергично осудили инцидент у Зубином Потоку и понудили помоћ у истрази, додавши да jош нема никаквих информација о истрази коју спроводе органи међународне заједнице.

"Канцеларија за Косово и Метохију тражи да се светска јавност обавести о досадашњем раду истражних органа и да се у што скоријем року изађе са именима починиоца и њихових налогодаваца", навео је Вулин.

Директор Канцеларије за КиМ је подсетио да је "скоро уобичајено" да се за сваки инцидент одмах окриве Срби, да се догадјаји не расветљавају и да не остане никакав закључак или пресуда.

Почектом септембра непознате особе пуцале су код Зубиног Потока на колону возила у којој су били и Еулекс и Косовска полиција. У инциденту је лакше повређена полицајка из станице у Зубином Потоку.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара