Читај ми!

Николићева диплома веродостојна

Војвођанска просветна инспекција утврдила веродостојност дипломе председника Србије Томислава Николића издате на Факултету за менаџмент, саопштио је тај факултет.

Факултет за менаџмент из Сремских Карловаца саопштио је да је војвођанска просветна инспекција утврдила веродостојност дипломе председника Србије Томислава Николића издате на том факултету, преноси Танјуг.

У саопштењу се наводи да им је Покрајински секретаријат за образовање, управу и националне заједнице 7. јуна уручио Записник о извршеном инспекцијском прегледу.

Записником је утврђено да је диплома коју је на име Томислава Николића издао Факултет за менаџмент из Новог Сада, сада са седиштем у Сремским Карловцима, о стеченом високом образовању и стручном називу дипломирани менаџер - веродостојна.

Инспекцијски преглед је, како се наводи, обављен на Факултету за менаџмент у Сремским Карловцима и Факултету за економију и инжињерски менаџмент у Новом Саду.

Лига социјалдемократа Војводине затражила је крајем априла информације о аутентичности дипломе које је на новосадском приватном Факултету за менаџмент стекао Николић.

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара