Читај ми!

СНС скида плакате у Београду

Српска напредна странка организовала у Београду акцију скидања плаката које су лепили током изборне кампање и најавили да ће они бити уклоњени у свих 17 градских општина.

Акцију скидања плаката који су лепљени током изборне кампање данас је организовала Српска напредна странка и најавила да ће плакати бити уклоњени у свих 17 градских општина.

Председник Градског одбора СНС-а Небојша Стефановић, који је и сам код Београдске арене уклањао плакате те странке, позвао је представнике других партија које су учествовале на изборима да учине исто.

"Желимо да покажемо да смо одговорни према Београђанима, чак и кад нема кампање и избора. Настављамо своје активности чији је циљ да покажемо да бринемо о Београду и да желимо да он буде лепши", рекао је новинарима Стефановић код Београдске арене.

Према његовим речима, СНС том акцијом жели да покаже грађанима да оно што је урађено у кампањи није само у њој и остало.

"Жао нам је што су комуналне службе града изузетно водиле рачуна да скидају плакате опозиционих странака током кампање, али када су избори завршени њихово интересовање да улепшавају град су тада престали", истакао је Стефановић.

Како је додао, СНС жели град у коме ће комуналне службе радити оно шта им је посао, односно да скидају све плакате, а не само плакате опозиционих странака.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије