Читај ми!

Вучић: Спремни за сарадњу са СПС-ом

Напредњаци су спремни да понуде сарадњу социјалистима и појединим опозиционим странкама, каже Александар Вучић. Лидер напредњака најављује да ће и председнику Србије саопштити став да би свака влада, без СНС у њој, била нелегитимна.

Лидер СНС-а Александар Вучић каже да је та странка спремна да понуди сарадњу СПС-у и појединим опозиционим странкама са којима већ сарађује на стварању будуће владе.

Вучић је Танјугу рекао да ће то пренети и на сутрашњим консултацијама код председника Николића. Лидер СНС-а је додао да ће Николићу саопштити став да би свака влада, без СНС у њој, била нелегитимна.

Александар Вучић је навео и да је Србији потребна влада која ће донети промене и борити се против корупције и криминала, сиромаштва, незапослености, за економски развој земље са новим људима, а не са онима који ће да је "разарају у сваком погледу".

"Спремни смо да понудимо сарадњу СПС-у и појединим опозиционим странкама са којима имамо одређени вид сарадње на стварању будуће владе која ће донети промене", навео је Вучић.

Лидер напредњака је прецизирао да ће осим њега на састанак са председником Србије ићи и кандидат те странке за премијера Јоргованка Табаковић, као и највиши функционери странке међу којима су Зорана Михајловић и Небојша Стефановић.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара