Читај ми!

СНС: Уздржати се од примене силе

Српска напредна странка позвала међународне мисије да се уздрже од примене силе према незаштићеним Србима са Косова и Метохије и спрече све покушаје привремених власти у Приштини да изазову нестабилност и страх међу српским становништвом.

Поводом инцидената на северу Космета, Српска напредна странка позвала је међународне мисије да се уздрже од примене силе према незаштићеним Србима са Косова и Метохије и спрече све покушаје привремених власти у Приштини да изазову нестабилност и страх међу српским становништвом.

СНС је, поводом инцидента код места Рударе на северу Косова, у којем је било пуцњаве и повређених, апеловала и на Србе са Косова и Метохије да се, зарад сопствене безбедности, уздрже од сукоба са припадницима међународних мисија.

Та странка је у саопштењу још једном указала да се на Косову и Метохији сви проблеми морају решавати дијалогом, без насиља и да је то једини пут ка стабилности читавог региона.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије