Читај ми!

СНС: Преговори са ММФ-ом што пре

Потребно је да Србија што пре отпочне преговоре са ММФ-ом како би пробала да превазиђе тешку економску кризу, каже функционерка СНС-а Зорана Михајловић. Јавна предузећа морају да "престану са политичким препуцавањем преко грбаче грађана Србије", истиче Михајловићева.

Чланица Председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић оценила је да Србија што пре треба да отпочне разговоре са Међународним монетарним фондом, како би пробала да преброди тешку економску кризу.

"Што пре мора да се разговора са ММФ-ом, од тога не треба бежати. То је институција са којом треба да се разговора да бисмо пробали да пребродимо тешку економску кризу, социјалну, моралну и правну кризу. Ми се данас налазимо у озбиљним проблемима", рекла је Михајловићева на конференцији за новинаре.

Чланица Председништва СНС-а критиковала је рад јавних предузећа у Србији и поручила да "прекину са политичким препуцавањем преко грбаче грађана Србије".

"То се посебно односи на представнике 'Електропривреде Србије' зато што гасе електричну енергију домаћинствима, и то баш у оним окрузима где је Демократска странка изгубила изборе", истакла је Михајловићева.

Како је напоменула Михајловићева, "ЕПС је јавно предузеће које је огрезло у криминалу и корупцији", као и да у њему постоје озбиљни проблеми због чега је, како је навела, потребно да се промени начин управљања у ЕПС-у.

"СНС осуђује најаву ЕПС-а за поскупљењем цене електричне енергије", рекла је Михајловићева и нагласила да је то предузеће "неефикасно".

"Оно што је потребно овој земљи, поред, наравно, нове владе, јесте права политика за народ ове земље – да се изборимо са криминалом и корупцијом", закључила је функционерка напредњака.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара