Читај ми!

Вучић: Влада без СНС-а нелегитимна

Свака влада без СНС-а била би нелегитимна, пренео Борису Тадићу и Ивици Дачићу лидер напредњака Александар Вучић. Ако се таква влада ипак формира, СНС ће бити веома снажна опозиција, поручио Вучић.

Лидер СНС-а Александар Вучић је Борису Тадићу и Ивици Дачићу пренео став напредњака да би свака влада без СНС-а била нелегитимна, те да ће, ако таква влада ипак буде формирана, СНС бити "веома снажна опозиција".

"То за нас представља ствар која је лоша за грађане Србије и која би у будућности доводила до тензија, јер су људи желели промене, другачију власт, друге политичаре и економисте", рекао је Вучић новинарима после састанка у згради Председништва са Тадићем и Дачићем.

Александар Вучић је додао да ће напредњаци, упркос томе, поштовати председника Републике, Устав и законе Србије. "Уколико они обезбеде већину без нас, нека формирају владу, и у том случају бићемо веома снажна опозиција", поручио је лидер СНС-а.

Вучић је поновио да напредњаци и даље нуде политичким субјектима у Србији да се понашају у складу са народном вољом и променама које људи траже.

"То су били наши разговори, пре свега са господином Дачићем, али то смо отворено рекли и Тадићу", рекао је Вучић после састанка који је одржан у Председништву Србије.

Број коментара 29

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара