Читај ми!

Ђилас са Зораном Јанковићем

У оквиру посете Београду, градоначелник Љубљане Зоран Јанковић састао се са градоначелником Београда Драганом Ђиласом. Јанковић и Ђилас разговарали о сарадњи два града у области културе.

Градоначелник Љубљане Зоран Јанковић данас се, током кратке посете Београду, састао са градоначелником престонице Србије Драганом Ђиласом, са којим је разговарао о сарадњи два града.

Јанковић је у изјави Танјугу рекао да је глава тема разговора са градоначелником Београда била сарадња у области културе, укључујући хуманитарне пројекте.

Зоран Јанковић је са Ђиласом разговарао и о унапређењу већ постојеће сарадње побратимљених престоница, са освртом и на њихове проблеме.

Градоначелник Љубљане је истакао да његову кратку посету Београду није омела киша, будући да већ врло добро познаје престоницу Србије.

Ђилас и Јанковић су споразум о братимљењу Београда и Љубљане потписали у словеначкој престоници у новембру 2010. године. Јанковић је у марту на локалним изборима освојио други мандат за градоначелника Љубљане.

Јанковић је у Београду разговарао и са председником СПС-а Ивицом Дачићем, коме је честитао на успеху постигнутом на изборима 6. маја.

Током сусрета са Дачићем у Београду, Јанковић је изразио жељу за развојем међустраначких односа и унапређење односа две државе, објављено је на сајту СПС.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара