Читај ми!

Кфор чува Три солитера

У северном делу Косовске Митровице, у насељу "Три солитера", појачано присуство Кфора и косовске полиције.

Војници Кфора и припадници косовске полиције појачали су присуство у насељу "Три солитера" у северном делу Косовске Митровице.

У том мултиетничком насељу од јуче су стално присутне патроле косовке полиције и Кфор, преноси Танјуг.

У делу Косовске Митровице, у којем је пре седам дана у експлозији страдао један косовски Албанац, а двоје његове деце повређено, налазе се три џипа са португалским војницима.

Кфор је, као и обично, са неколико возила присутан на јужној страни главног моста на Ибру у Косовској Митровици. На мосту, на којем су од летос на северној страни постављене барикаде, и који користе само пешаци, стационирани су и припадници косовске полиције.

Пре недељу дана у северном делу Косовској Митровици, у насељу "Три солитера", страдао је Сељвер Харадинај, када је на прозору његовог стана, у којем се налазио са супругом и четворо деце, активиран пластични експлозив.

Истрагу о овом случају, који је подигао тензије на Косову, воде косовска полиција и Еулекс, а осим информације да је коришћен пластични експлозив, они за сада не саопштавају друге детаље истраге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво