Читај ми!

Расмусен честитао Србији

Андерс Фог Расмусен поздравио додељивање статуса кандидата Србији, уз очекивање да цео регион буде интегрисан у евроатлантску заједницу.

Генерални секретар НАТО-а Андерс Фог Расмусен поздравио је додељивање Србији статуса кандидата за придруживање Европској унији, уз очекивање да ће цео регион западног Балкана бити интегрисан у евроатлантску заједницу.

"Поздрављам договоре које су Београд и Приштина постигли у дијалогу и додељивање статуса кандидата Србији", рекао је Расмусен обраћајући се новинарима у Бриселу.

"То је добро за Србију и за цео регион западног Балкана",истакао је Расмусен и додао да је статус кандидата истовремено резултат досадашњих реформи и покретач будућих демократских промена.

Генерални секретар НАТО-а Расмусен је рекао да жели да види Србију и остале земље западног Балкана "интегрисане у нашу евроатлантску породицу".

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво