Читај ми!

Аналогија – Павле Бранковић Пакито: Како се прави најбоља пица и где се најбоље једе у Београду

За које ћевапе вреди сести у кола и мало путовати, зашто је добра пица здрав оброк и које кафане у Београду не смете заобићи ако волите добру храну, у Аналогији говори Павле Бранковић Пакито, фуд инфлуенсер.

Ако и ви мислите да уживање у храни није грех, овај је разговор за вас. Не слушајте га на празан стомак, јер Пакито о храни прича тако да ћете и сити пожелети нешто истог трена да поједете.

Њему није тешко да отпутује у другу земљу да би добро јео, а притом му у свим ресторанима у Београду сви удоваљавају. Шефови се труде око јела која му спремају, јер он све снима и дели по друштвеним мрежама, на радост скоро двеста хиљада пратилаца.

Када је одлучио да отвори свој ресторан отишао је у Италију, у школу за пица мајсторе и добро изучио занат. Кажу да га је одлично савладао јер су пице које он прави, нешто посебно.

У овој епизоди @analogija-podkast Павле Бранковић открива мора ли добра пица бити скупа, може ли се јести шта год срце иште а не угојити се, као и чиме се хране свиње од којих се прави најбоља шпанска кобасица. Ту су и препоруке за кафане које би ваљало обићи празног стомака и пуног новчаника.

Уживајте!

петак, 12. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару