Читај ми!

Аналогија – Чика, штикла и кашика - блог који лечи храном

Њена учионица је Инстаграм. Како је Жељка Драшкић одлучила да не буде професорка, већ забавна куварица. Не рекламира оно што јој се не свиђа. Кува на мрежама и ужива у томе. Прави торбице јер је то њен сан.

Жељка Драшкић је бивша наставница биологије која је на Тајланду случајно открила своју нову страст - кување и блог.

Њен хоби, постао је њен извор прихода, победила је зону комфора и одлучила да ризикује када није било извесно да ће њен блог зарађивати.

Избегла је постпорођајну депресију тако што је почела да кува и да учи друге да кувају. Какав јој је био живот као плавуши на Тајланду и зашто је ипак одлучила да се врати и школује децу у Србији.

Жељка верује да само ако пратите своје снове можете да будете срећни и да успете у животиу. Погледајте цео @analogija-podkast и сазнаћете како професионално кување на мрежама није нимало лак посао иако тако изгледа.

Ако је и ваша жеља да радите оно што волите, са људима које волите, Жељка је особа која може да вас охрабри да ту жељу и испуните.

Шта значи њен "јузер нејм" @chica_shtikla_kashika, како комуницира са својим пратиоцима, како од објава на мрежама зарађује и може ли се од тога живети открила је у новој епизоди @analogija-podkast.

Ова мајка, блогерка, куварица, дизајнерка и биологичарка је пре свега занимљива, позитивна и ведра особа, која ће вам улепшати дан својим смехом и сновима.

недеља, 28. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво